torstai 22. tammikuuta 2015

Blogi-intoilua ja Color Maskia


Siis niin kivaa olla täällä blogin puolella taas, et en voi olla hehkuttamatta!
Kauhee into kirjottaa, sukat pyörii jalois ja sitä rataa, mut en tiedä mistä aloittaisin.
 
No jos nyt ihan aluks yritän kertoo vähän eilisestä. Meillähän oli se Jaden nielu- ja kitarisa leikkaus, joka sujui onneks paremmin ku pystyin kuvitteleekkaan. Mentii sairaalaan 7.45 ja päästiin jo 14.30 pois. Leikkauksessa itessään meni vähän yli puol tuntia, mut sit heräämössä ja tarkkailussa muutama tunti. Jade oli herätessään tietenki aika tokkurainen ja esilääkitys vaikutti viel sen verran, et Jaden mielestä seinät karkaili, ikkunat liikkui ja verhot heilui. Yhes vaiheessa Jade myös vilkutteli omalle kaksoisolennolleen, joka leijaili kuulemma katonrajassa. Must se oli jo vähän karmivaakin, mut onneks parin tunnin päästä Jade oli jo ihan oma itsensä ja jäätelö maistui :) Yö meni hienosti ja oli outoa, ku ei kuulunut enään minkäänlaista kuorsausta tai edes pientä tuhinaa mitä yleensä. Jäätelö ja lääkelinjalla on menty tääki päivä ja edessä kahen viikon sairasloma, ni Jade saa parannella rauhassa.
 
Nyt ku pitää olla melkei koko kaks viikkoo sisätiloissa, ni aattelin et otan joka päivä jonkun yhen kohteen jonka siivoon täällä. Eilen oli roskiskaapit ja eteistä ja joku päivä vois käydä kaikkia vaatekaappeja läpi. Tänään en oo saanu aikaseks yhtään mitää, joten hyvin alko :D
 
Tää päivä on menny lukiessa muitten blogeja ja sen johdosta oon tässä vuoronperään suunnittellu uutta sisustusta, päättäny et must tulee kyl yhtä timmi ku toi tai toi ja et vedän tän kaks viikkoo kotijumppaa hikiposkel. Seuraavaks oonki jo suunnitellu tulevat ruokatestailut/leipomiset ja siinä sivussa eksyny nettikauppoihin kattelee ihania vaatteita, jonka jälkeen oonki yhtäkkii onnistunu tekee ostoslistaa erillaisista hiustuotteista ja rasvoista. Aikamoista mielenvaihteluu.
 
Hiustuotteista puheen ollen, ni värjäilin just perjantaina taas kerran hiuksii. Mullahan on ollut vaaleet hiukset jo muutaman vuoden lukuunottamatta niitä jotain pinkki testailuja ja tässä onki kerinny kokeilee jo vähän kaiken näkösii eri sävytehoitoja, hopeeshamppoita ja blondausaineita ja mikä kivointa, koskaan ei tiedä miten ne reagoi omaan hiusväriin ja saa aina jännityksellä oottaa lopputulosta. Viimeks värjäsin tyvikasvun uutenavuotena, mut nyt kokeilin hiukan epäilevästi tollasta Säästökareista saatavaa alle 4 euron sävytettä ja oon kyl yllättyny kuinka hyvä se olikin. Näistä tuli just sellaset lämpimän tuhkanbeigen sävyset, joita odotinkin ja taittoi hyvin keltasuuden. Paketin kerkesin jo heittää menee, mut sävy oli joku Ash Blonde ja merkki Rubella Color Sensation. Lisäksi yhestä paketista tulee neljä pussia, joista kaks sekoitetaan aina keskenään, joten riittää vielä seuraavallekkin kerralla. Halpaa ku mikä!


 Otin teille pari kuvaa sävystä. Tää on otettu aamulla ennen sitä, ku olin tilaamas netistä valkasevia hammasliuskoja ja sen jälkeen, ku olin lukenu Nanin Be Yourself-blogista kalanruotoletti ohjeen unohtaen onneks ne hammaliuskat ja innostuinki kokeilee tota lettiä tähän mun takkuseen poninhäntään :D
 
 
Normaalisti käytän Goldwell.in Beige Silver vaahtosävytettä ja nykyään enemmän tätä Color Maskin Vanillaa keltasuuden tasottamiseen. Tää Color Mask tekee hiuksista ihanan pehmeet ja kiiltävät.

 
 Kiillon lisäämiseen ja kuivuutta vastaan, levitän yleensä vielä suihkun jälkeen latvoille Yves Rocherin Monoi öljyä, joka on kai oikeesti enemmän tarkotettu kropalle, mut ajaa hiuksille ihan saman asian ja tuoksuu paratiisilta! Kannattaa kokeilla jo ihan pelkän tuoksun takia.
 .


 Sellasta tänään siis. Nyt alan tekee iltapalaa ja
hyppään sänkyyn kattelee tulisko telkast mitään katsottavaa!
 
 
 
❤.Hyvää yötä,
 heippahei ja pysykää kuulolla! ❤.
 
 
 
❤.lla Cami 
 
 
 

7 kommenttia:

  1. Kui hyvän sävynen toi vanilla ! Seuraavaks se kyllä käyttöön, ootko kokeillu sitä harmaan väristä color maskia ? :)
    Oon koneella ihan samanlainen pompin millon missäkin ja alotan jonkun asian ja se jää kesken, ku huomaan et oon eksyny ihan muualle ku alunperin :D Voih, paranemisia pikkuiselle ! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tykkäät et on ihan kirkkaan vaaleet hiukset, ni en suosittele tota vanillaa. Se ehkä vähän tummentaa, mut jos tykkäät, et ne vivahtaa vähän sellaseen oljen väriseen (mut silti ilman keltasuutta) päin ni sitten :) en oo kokeillu sitä harmaata, mut luulen et se korostaa vaaleutta samaan tapaan ku hopeehoidot yleensä, vois kyl kokeilla sitä seuraavaks ku haluu ihan vaaleeks. Jossain nois on silvereis on vaan se vika, et se meinaa jämähtää siniseks kaikissa vaaleimmissa osissa hiuksia, mut tosta ei oo kokemusta. Mitenköhän sellanen ruskee sävyte reagois, tekis mieli testaa :D kauhee himo johki tummempaan sävyyn:)

      Poista
  2. Ihanaa että palasit taas blogin ääreen! Nyt kun saikkuilette kotosalla..ehtisitkö ja oisko mielenkiintoa tehä päivitetty kotipostaus ja kauppakassivideo/postaus? Myös myday olis kiva videolla? <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kiitos :) Voin tehä päivitetyn kotipostauksen (en kyl tiedä onks täällä mikään niin muuttunut) ja vaikka joltain kauppareissulta jutun, mitä yleensä tarttuu ruokaostoksilta mukaan. Myday videot ei oo kyl yhtää mun juttu. Varsinki nyt saikulla ollessa saattais tulla ehkä tylsin video ikinä :D Voin toteuttaa sen joskus postausversiona, jos kiinnostaa?! :)

      Poista
    2. Kiinnostaa!! Postauksia odotellessa ;)

      Poista
  3. Tosi kiva blogi :) Jään ehdottomasti lukiaksi! :)

    VastaaPoista