torstai 12. marraskuuta 2015

Let it shine - H&M -HOME

 
Hej på dej!
 
 
Laitoin pari viikkoa sit H&M.lle tilaukseen parit uudet tyynynpäälliset ja keskiviikkona hain ne sitten postista. Niin kuin aikasemmin mainitsinkin, niin tänä talvena haluun ripotella tänne olohuoneen sisustukseen jotain kultaista. Kultaisia kynttilöitä, tyynynpäällisiä ja muuta pientä. Mul on vaan ennestään aika paljon hopeisia juttuja, ni vähän epäröin kullan ja hopeen yhdistelmästä, mut päätin et sopivat yhteen tai ei, ni minähän laitan ne sopimaan :D Nyt on kieltämättä aika kimaltava olohuone, mut minähän tykkään kimaltavasta, joten no problem!



Seuraavaks alan metsästää kultaisia kynttilöitä ja jotain kivoja tuikkukippoja. Tää meijän olohuone on jotenkin aina samanlainen, et jotain muutosta ois kiva saada.
 
 
Me ollaan Jaden kanssa kotona vähän flunssassa ja fiilis ei ole nyt ihan ylimillään. Ajattelin leipoo meille kohta piristykseks tähtitorttuja ja mummin kanssa kun höpötin puhelimessa, sain idean kokeilla tehdä samalla myös kaalipasteijoita. Tosi kevyttä! :D Ne tehdään kanssa voitaikinasta ja sisälle tehdään kaali, jauheliha, riisi-täyte ja täytettä tulee varmaan sen verran paljon, et teen sit lopusta vielä pienen kaalilaatikon, joten aika kaalipitoinen ruokavalio sit loppuviikon :D
 
 
 
 
Hyvää torstain jatkoa kaikille!
 
 
 
 
.lla cami
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Oii ihania kaikki <3 Näyttää superkotosalta :) Voi paksusti söpis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos patuu <3 Yritetään pysyä kasassa vielä muutama viikko! :) <3

      Poista