keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Marraskuu 2016


Hello!
En keksi otsikkoa. En edes tiedä mistä aloittaa, mut kaipuu blogiin ja kirjoitteluun sai mut kirjautumaan pitkästä aikaa bloggeriin ja klikkaamaan kohdasta "uusi teksti". Mulla on ikävä tänne ja ikävä aamuja jolloin -omahetki, kuppikahvia ja blogi-yhdistelmä kuuluivat aamurutiineihin. Ja silloin jos on kerta ikävä, niin mitä sitä sen enempää miettimään. Annetaan blogille vielä mahdollisuus. Olo on kuin lapsella jouluna ja tunnen heti nauttivani ajatuksesta, kuinka ihana on aloittaa taas aamut kahvikupposen kanssa tarkastaen lempibloggaajien uudet postaukset ja uppoutua niiden ihanien kuvien ja tekstien maailmoihin.
Ja tää vuodenaika. On mun mielestä ihan itsestäänselvyys, että talvi ja blogin kirjoittelu kuuluu yhteen. Talvella on aikaa rustailla mietteitä, arjen tapahtumia ja haaveita. Talvessa on jotain selittämätöntä tunnelmaa. Talvi on mun mielestä täynnä taikaa ja rakastan sitä, kun voin tunnelmoida kynttilän valossa, juoda glögiä villasukat jalassa ja katsella ulkona leijalevia lumihiutaleita.
Saattaa kyllä olla, et mun viimevuotinen raskausaika ja sen tuoma jännittävä odotus uuden perheenjäsenen kohtaamiseen vaikuttaa mun mieleen edelleen, koska oon alkanut pitää talvesta paljon enemmän kuin ennen. Miettikää, et viime talvena tähän aikaan olin vielä raskaana ja me elettiin Jaden kanssa kahdestaan. Tänä talvena meidän lisäksi perheeseen kuuluukin "yhtäkkiä" suloinen pieni 10kk.n ikäinen poika, joka konttailee kovaa vauhtia huoneesta toiseen ja tuo aivan suunnatonta iloa ja rakkautta meidän elämään vain olemalla olemassa. En vaihtaisi päivääkään.
Ennen kun tästä mun ekasta kirjotuksesta tulee sekavampi ja kerkeen vahingossa kirjoittelee kaikesta taivaan ja maan välistä samaan lauseeseen, ni päätän tän tähän ja palailen ensi kerralla paremmin meidän tän hetkisiin kuulumisiin. Ihana palata taas takaisin tänne ja toivon et tää mun alkuinnostus ei heti yhdessä yössä katoaisi. En kyllä tiedä lukeeko tätä blogia enään ketään, mutta ehkä tänne joku joskus vielä eksyy :)❤.lla cami1 kommentti:

  1. <3 mäki oon alkanu nauttimaan talvesta entisiin vuosiin verrattuna hurjan paljon enemmän :) ihana kun päivittelit tätä taas!

    VastaaPoista